Hvordan det hele startede

Interessen for vin har været der lige fra barnsben af. Med en far som gik utrolig meget op i vin og allerede i en tidlig alder deltog jeg i forskellige vinture til specielt Frankrig og Italien, hvilket er forsat i voksenlivet.

Handel med vin har altid været en del af mig og vinrådgivning til familie, venner og bekendte har været en selvfølge, og derved opstod drømmen om engang, at kunne leve af sin passion for de dejlige druer. Hermed var Facebook gruppen DHWineClub opstået og startskuddet til den lille vinkælder var i gang.

Vores passion

Ganske enkelt ” at lære folk at drikke lidt bedre vin til en fornuftig penge”. Den gode kundeservice og ”storytelling” er med til at sætte kunden i centrum samt give tryghed af en god handel.

Vores fremtidsvisioner

Ønsket om at blive dygtigere hver eneste dag i dette fantastiske univers. At bygge på min allerede erhvervede viden om vin fra hele verden, som jeg kan dele med alle mine kunder.
At hele tiden kunne udvide vores vinsortiment og sørge for, at vores kunder får hver enkelt flaske vin til en så favorabel pris som muligt.

En ny generation af vinentusiaster

DH Wines

En ægte vinkælder i ordets bedste forstand

Her kan du møde Daniel Hansen, en passioneret selvlært vinkender der kan fortælle hver en historie der knytter sig til hele kælderens sortiment. Ambitionen er at dække hele paletten af vine fra de let drikkelige følgesvende, der serveres til de nære samtaler mennesker imellem til de opmærksomhedskrævende og ambitiøse vine, der drager vinnydere dybere ind i vinens enorme forunderlige univers.

Med andre ord kan du her købe vin til hverdag og fest, til underholdning og til blær, til at slukke tørsten eller til at få maden til at søge mod nye niveauerVelkommen til DH Wines, hvor vi tager betegnelsen "vinkælder" tilbage til dens ædleste rødder.